Határtalanul!

Határtalanul!

A Bethlen Gábor Közalapítvány arról értesített bennünket, hogy támogatja HATÁRTALANUL! pályázatunk megvalósítását. Erre a célra 4 124 570 Ft támogatást nyújt a 2023. tavaszára tervezett öt napos kirándulásra a Felvidékre (Szlovákiába). Pályázatunk címe: Magdásokkal a Bányavárosokba! Terveink szerint a 7. évfolyam tanulóival Somoskő és Fülek várait tekintjük meg, füleki magyar diákokkal találkozunk. Járunk a Bányavárosokban és a Szepességben, túrázunk Felső-Magyarország Paradicsomában. Felfedezzük a mesésen szép, magyarok lakta Gömör természeti értékeit és kulturális nevezetességeit. Ellátogatunk Kassára is. A felvidéki magyar kulturális és történelmi értékeket szeretnénk megismerni és szeretnénk, ha a gyerekek közvetlen tapasztalatokat szereznének a külhoni magyarsággal kapcsolatban.Addig is, felkészülünk a kirándulásra! Köszönjük a támogatást a Bethlen Közalapítványnak!

Készülünk a Határtalanul! kirándulásra.
A mai napon (2023.03.16-án)  előkészítő órán vehettek részt tanítványaink, ahol Farkas Márta csoportvezetőtől megtudták, hogy április 24-28. között merre fognak járni, hol lesz a szállásuk, mit fognak látni. Előzetes feladatok ki lettek osztva: kis előadás összeállítása városunkról, iskolánkról. Műsor összeállítása a vendégszerepléshez. 

Visszajöttünk csodálatos kirándulásunkról. 

Képes összeállításunkat fogadják szeretettel:

Az  Atlasz fuvarozó céggel tettük meg ezt a csodálatos utat. Köszönjük a biztonságos utaztatást és a kiváló, türelmes, segítőkész sofőrt Miki bácsit, akit a szívünkbe zártunk.

2023.05.25-én értékelő órát tartottunk a kirándulással kapcsolatban. Megnéztük filmünket, a tanulók elmondhatták legkedvesebb emlékeiket, benyomásaikat, felolvashatták fogalmazásaikat.

Képes beszámoló a kirándulásról:

Elkészítettük az utazásról készült tablóinkat, melyet a Nemzeti Összetartozás Napján állítottunk ki társainknak!

Bocskai István Református Oktatási Központ  Szabó Magda Tagintézménye
Dunaűjváros, Bercsényi u.10.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!