Híreink

Az iskola udvarán és sportpályákon tartózkodni iskolaidőn túl csak külön engedéllyel és tanári felügyelettel lehet. Az iskola udvara magánterület, ezért idegeneknek itt tartózkodni tilos! Az iskola területén kamerarendszer működik. 


2024.február 23-án Negyedik alkalommal adunk lehetőséget arra, hogy leendő elsőseink és szüleik betekintést nyerjenek iskolánk belső tereibe és oktató-nevelő munkánkba.

Fótózás

2024.02.14

2024.02.15-én iskolában osztály- és egyéni fotózásra lesz lehetőség.

Mackónap

2024.01.27

Mackónap lesz február 2-án! Mici mackó már alig várja! Ez az ő mézes napja, és a miénk is!Lesz mackókiállítás- erre várjuk jan.31-ig a mackókat! Megnyitja Farkas Lajos az Intercisa Múzeum igazatója.Lesz mézes sütemények versenye ( nyeremény: Azari pizzautalvány!) - erre várjuk reggel 8.00 órára a süteményeket, melyek a zsűrizés után megvásárolhatók...

Szeretettel hívjuk és várjuk a dunaújvárosi református templomba mindazokat, akik iskolánk 3.b osztályának szolgálatát szeretnék meghallgatni. A zenés-verses összeállítás címe: "A szeretet nem fogy el sosem"

Téli szünet

2023.12.20

Téli szünet előtti utolsó tanítási nap: 2023.12.20.

Istentől megáldott, békés, örömteljes karácsonyi ünnepeket és egészségben, eredményekben, sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk a Magda nagy családjának: tanítványainknak és családjaiknak, munkatársainknak és családjaiknak, mindenkinek, aki ezt olvassa!

Osztályszolgálatot ad iskolánk 4.b osztálya 2023.12.17.én a dunaújváros református gyülekezetben 10.00 órától. Szeretettel várjuk a családokat erre az alkalmomra.

Bocskai István Református Oktatási Központ  Szabó Magda Tagintézménye
Dunaűjváros, Bercsényi u.10.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!